Suomeksi Svenska English German Russian
Maukkaat ruisleivät, ruissipsit, ruokaleivät ja kakut Tampereen leipomosta
Etusivu » Tuotteet

Tuotteet

Leipomotoiminnassa laadukkaat ja maukkaat tuotteet ovat kaiken toiminnan perusta. Suomessa leivotut tuoreet leipämme ovat kaikki säilöntäaineettomia. Kuluttajan toiveet huomioidaan tuotteissamme ja olemme panostaneet leipiemme kuitupitoisuuteen sekä muihin terveyttä edistäviin ainesosiin.

Tuotteiden nykyaikaisuuden lisäksi pidämme kiinni vanhoista hyväksi havaituista resepteistä ja valmistustavoista. Linkosuon klassikkotuotteita, kuten Kilopulla, Eväsleipä ja Varrasleipää, leivotaan alkuperäisten reseptien mukaan ja perinteitä vaalien.

Kuivaleipämme ovat tunnettuja läpi Suomen ja kasvavassa määrin myös ulkomailla. Varrasleipä ja palttoonapit ovat vuosikymmenet tarjonneet herkkua arkeen ja käyttömahdollisuuksia juhlatilaisuuksiin. Uusimpina uutuuksina suureen suosioon ovat nousseet Ruissipsit, jotka tarjoavat herkullisen ja terveellisen napostelutuotteen monenlaisiin tilanteisiin. Runsaskuituisina ja selvästi yleistä napostelutarjontaa vähärasvaisempina Ruissipsit ovat herkullisuutensa lisäksi myös vastuullinen vaihtoehto.