fbpx

Marraskuun toivotut uutuudet

Välipalakeksi -hyllyn toivotut uutuudet ovat RyeSport ja LolOats. Pienet ruis – ja kauranapit ovat parempi vaihtoehto välipalapatukoille, koska niissä on huomattavasti vähemmän sokeria. Lisäksi niissä on paljon proteiinia ja kuitua. Tuotteet on pakattu kätevään kerta- annospussiin, joka on helppo ottaa mukaan työpaikalle, treeneihin, kouluun ja harrastuksiin.

Rye Sport – pienet maustetut ruisnapit tuovat hyvää energiaa aktiiviselle liikkujalle ja ovat luonnollinen vaihtoehto nopeaan On- the- go syömiseen. Makuvaihtoehtoja ovat makea Vadelma-Jogurtti sekä suolainen Sour Cream & Onion. Tuotteissa on proteiinia 11- 15 g/ 100 g. Ne sopivat siis hyväksi vaihteluksi esimerkiksi proteiinipatukoille. Lisäksi ne ovat runsaskuituisia ja sisältävät huomattavasti vähemmän sokeria, kuin muut vastaavat välipalakeksit.

LolOats – pienet maustetut kauranapit ovat parempi välipala lasten makuun, makunaan Hedelmä. Tuotteessa on vähemmän sokeria, kuin muissa lasten välipalatuotteissa. Lollit ovat vehnättömiä, runsaskuituisia ja täynnä hyviä rasvoja. Lisä-arvoa tuovat lisäaineettomuus ja vegaanisuus.  Tuote on pakattu kerta- annospussiin, joka on mukava antaa lapsen tai nuoren mukaan kouluun, harrastuksiin ja retkelle mukaan.

RyeSport – ja LolOats tuotteet löytyvät lähikauppasi välipalakeksi -hyllystä.

> Lisätiedot tuotteesta.