fbpx

Aika tankata!

Laadukkaat kahvi-, välipala- ja kioskiautomaattimme sammuttavat janon ja nälän paikassa kuin paikassa. Huolehdimme myös niiden täytön ja huollon.

Automaattipalvelut

Laadukas vastajauhettu kahvi, herkullinen maitokaakao, maistuvat välipalat ja raikas vesi. Linkosuon automaattipalvelut pitävät huolta, että työpaikaltasi löytyy parhaat eväät taukotarpeisiin ja mukaan otettavaksi. Hoidamme toimituksen ja palvelun haluamallasi tavalla – kahvi- ja kuumajuoma-automaatit täyttö-, huolto- ja puhdistusvapaalla kokonaispalvelulla, välipala-automaatit Linkosuon herkullisilla tuotteilla täytettynä. Kokonaispalvelumme kattaa Pirkanmaalla Tampereen ja kaikki rajakaupungit yli 200 kokonaispalveluautomaatin avulla. Teemme automaattien myynti-, vuokraus- ja huoltopalveluita sekä raaka-aine- ja tarviketoimituksia koko Pirkanmaan alueella.

Kahvi-, välipala- ja kioskiautomaattien laadun takaa Necta, Euroopan suurin automaattivalmistaja. Necta-automaatit toimivat mikroprosessoriohjatulla huipputekniikalla. Valikoimaamme kuuluvat myös vesiautomaatit, jotka jäähdyttävät ja suodattavat veden mikrosuodattimen ja UVS- järjestelmän avulla.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Pasi Vainionpää
GSM 050 532 1080
E-mail: pasi.vainionpaa@linkosuo.fi

Automaattien huolto
Janne Nurmi
GSM 040 847 3360

Automaattitarvikkeet
E-mail: automaattipalvelut@linkosuo.fi