fbpx

Linkosuo valloittaa Kiinaa

Olimme toukokuussa mukana Kiinan suurimmilla elintarvikemessuilla – Sial Shanghai 2019. Siellä valittiin vuoden innovaatiotuote, jossa Linkosuon Oat Chips Korean barbeque oli 10 finalistin joukossa. Ehdokkaita oli kaikkiaan 697 kpl, huipputuotteita kaikkialta maailmasta.

Ruis- ja KauraChipsit ovat rantautuneet kesäkuussa Kiinan markkinoille. Kiinan markkina on valtava ja koko ajan kasvava keskiluokka on erittäin ostovoimaista, joita kiinnostaa tuotteiden terveellisyys sekä tuoteturvallisuus. Tavoittelemme heitä suurien kaupunkien – Peking ja Shanghai online kaupoista, jotka ovat heillä suosittuja.

Kiinalaisille napostelu on tavallista ja he syövät useasti päivän aikana pieniä välipaloja. Ruis- ja KauraChipsit ovat heille uusi parempi välipalavaihtoehto, Suomen puhtailta pelloilta – Joulupukin maasta.

Vientimaissa, kuten Kiinassa Linkosuon Ruis- ja KauraChipsit löytyvät Aarne & Elsa brändillä. Aarne ja Elsa ovat perustaneet Linkosuon v. 1936 Tampereella. Heidän arvokasta työtä kunnioittaen vientibrändimme on nimetty heidän mukaan.

   

Lisätietoja:

www.aarneandelsa.com

Aarne & Elsa Instagramissa!