fbpx

Linkosuo valloittaa Kiinan sipsimarkkinat

Linkosuon Leipomo Oy jatkaa suuntautumistaan kansainvälisille markkinoille aloittamalla ruis -ja kaurasipsien viennin Kiinan valtaville markkinoille.

Linkosuo on uusinut strategiansa ja linjastonsa siirtyen pääasiassa kuivaleipien ja erityisesti ruis- ja kauralastujen tuotantoon. Toimitusjohtaja Timo Jänne on iskostanut yritykseen rohkeuden ja uskalluksen ilmapiirin: ”Kaltaisemme pk-yritys Kangasalta voi lyödä läpi Kiinan jättimarkkinoilla, jos omaa kykyä uudistaa vanhaa ajattelua ja rohkeutta tarttua haasteisiin”, Jänne toteaa.

Eksoottinen huipputuote kiinnostaa

Suomalainen naposteltava on eksoottinen näky kaukaisen marketin hyllyssä. Kiinalaiset kuluttajat arvostavat laadukkaita ja trendikkäitä tuontielintarvikkeita. ”Yleistynyt tapa nauttia pieniä välipaloja kiireisen päivän mittaan sekä huomion kiinnittäminen terveellisyyteen ovat trendejä myös Kiinassa. Kiinnostus tuotteitamme kohtaan on jo nyt ollut suurta. Tuoteturvallisuus ja vähärasvaisuus ovat myös valttejamme”, iloitsee toimitusjohtaja Jänne.

Linkosuo on lanseerannut vientiä varten oman Aarne & Elsa -brändin, jolla tuotteita markkinoidaan myös Kiinassa. Tuotteiden jakelusta suurissa metropoleissa huolehtii paikallinen yhteistyökumppani. Ruissipsejä löytyy sekä marketeista että  myynnin kannalta merkittävistä verkkokaupoista. Kiina on Linkosuolle tärkeä vientikohde, ja odotukset ovat korkealla.