fbpx

Linkosuon 50 vuotta täyttävä Juhlapalvelu on ketterä ja joustava alan ammattilainen

”On oltava vikkelä luonnostaan ja toimittava omaperäisesti”, sanoi Linkosuo Oy:n perustaja, tamperelainen Aarne Oskari Linkosuo aikoinaan. Ja niin Linkosuolla onkin toimittu laadun, joustavuuden ja pitkien asiakassuhteiden kantaessa Linkosuon Juhlapalveluakin nyt jo 50 vuoden ajan.

Kaikki alkoi yritysten kahvitilaisuuksista 1960-luvulla. Nopeasti toiminta laajeni yritysten edustustilaisuuksiin ja perhejuhliin. Linkosuosta onkin muodostunut merkittävä toimija juhlapalvelualalla. Menestyksen salaisuus on hoitaa samanlaisella pieteetillä niin pienet perhejuhlat kuin parin sadan juhlijan suuretkin tilaisuudet joko Linkosuon omissa juhlatiloissa tai muualla.

Asiakkaat mainitsevat Linkosuon tärkeimmiksi ominaisuuksiksi joustavuuden, luotettavuuden, helppouden ja kilpailukykyiset hinnat. Yhteistyö Linkosuon kanssa on vaivatonta. Suuri yritys pystyy myös toimimaan erittäin joustavasti volyyminsa vuoksi. Toisaalta Juhlapalvelulta voi tilata vaikkapa vain yhden kakun tai ruokaa pieniin illanistujaisiin.

Toiminnassa näkyy vahvasti työntekijöiden arvostaminen sekä valmennus.

– Yhdistämme pitkän kokemuksen ja nuoruuden sekä innokkuuden. Kokeneemmat tarjoilijat valmentavat koko ajan nuorempia tekemään asioita Linkosuon tinkimättömällä tyylillä ja asiakkaan toiveita kuunnellen – nuoret puolestaan tuovat raikkaita ideoita ja tekemisen intoa tullessaan, juhlapalvelupäällikkö Anne Sulkakoski kuvailee.

Sulkakoski toimii itse kokonaisvaltaisesti Juhlapalvelun toiminnassa keittiöltä asiakastilaisuuksiin maistaen, tarkistaen, valvoen ja opastaen.

Linkosuon Pitokeittiö ja tunnettu konditoria-leipomo loihtivat tarjottavat asiakkaan maun mukaan vuosikymmenten kokemuksella.

Selaa juhlapalvelut-lehteä