fbpx

Grillinyytit MiniRuisSipseistä


Grillinyytit on kätevä valmistaa samalla, kun muut grilliherkut kypsyvät grillissä. Grillinyytit onnistuvat myös aloittelevalta kotigrillaajalta – ainekset vain palasiksi, sekaisin ja nyyttiin! Myös nyyttien kypsymistä on helppo seurata: kun juusto on kokonaan sulanut, ovat nyytit valmiit nautiskeltaviksi.

Näissä grillinyyteissä maistuvat MiniRuisSipsit, jotka tuovat nyytteihin mukavasti purutuntumaa ja rakennetta. Kokeile ja ihastu!

Rouheat grillinyytit juustolla

200 g Linkosuon Sour Cream MiniRuisSipsejä

2 tomaattia kuutioituna

1 dl aurinkokuivattuja tomaatteja kuutioituina

1 dl jalopenoa

200g Philadelphia juustoa

1 dl juustoraastetta

  1. Ota kaksi foliota, joiden päälle asetat samankokoiset palat ruuanlaittopaperia.
  2. Sekoita ainekset keskenään ja aseta kasaan paperin päälle.
  3. Kääri nyytiksi ja aseta grilliin kuumenemaan. Grillinyytit saavat olla grillissä niin kauan, kunnes juustoraaste on täysin sulanut.
  4. Avaa grillinyytit vasta pöydässä ja tarjoile lisäkkeenä muiden grilliherkkujen kanssa.

Tämän reseptin suunnitteli Chef Arto Rastas