fbpx

Hedelmächili -salsaa ja kardemumma ranskankermaa

1/2 hunajameloni

1/2 mango

1 punainen chili

1 salottisipuli

0,5 dl sokeri

1 dl ranskankerma

1 rkl kardemumma

1 kpl appelsiinin mehu

suola

tuore minttu

  1. Sekoita ranskankerma ja kardemumma yhteeen, anna maustua.
  2. Leikkaa chili ja sipuli pieniksi ja kuullota öljyssä kattilassa.
  3. Leikkaa meloni ja mango pieniksi paloiksi ja lisää kattilaan.
  4. Lisää sokeri ja appelsiinin mehu.
  5. Anna hautua n. 20min miedolla lämmöllä, kunnes hedelmät ovat pehmeitä.
  6. Mausta suolalla ja tuoreella mintulla.
  7. Täytä Sipsit salsalla ja koristele maustetulla ranskankermalla.

Tämän reseptin suunnitteli Chef Anssi Lahdensivu