fbpx

Intialainen raputahna

Ainekset

Majoneesi:

Kananmunan keltuainen 1 kpl

Rypsiöljy 1,5 dl

Dijon-sinappi 1 tl

Sitruunamehu 2 tl

Ripaus suolaa

Ripaus mustaa pippuria rouheena

tai

valmista majoneesia 2 dl

katkarapuja, sulatettuna ja valutettuna 100 g

Currytahna, mieto 1 rkl tai maun mukaan

Ranskankerma, kevyesti vaahdotettuna 0,5 dl

Linkosuon RuisSipsejä

 

Valmistusohje:

  1. Valmista majoneesi

-> Laita kulhon pohjalle keltuainen, sinappi, sitruunanmehu, suola ja mustapippuri.

-> Lisää öljy joukkoon ohuena nauhana koko ajan lankavispilällä sekoittaen.

  1. Tarkista maku
  2. Sekoita majoneesin joukkoon currytahna, sulatetut ja valutetut katkaravut ja kevyesti vaahdotettu ranskankerma.
  3. Tarkista maku
  4. Tarjoa Linkosuon RuisSipsien kanssa!

Tämän reseptin suunnitteli Junior MasterChef -kilpailija Topias