Keväinen tomaatti-mozzarella Ruispizza

Klassikko tomaatti-mozzarellapizza nyt rukiisella pohjalla.

Valmistusaika: 10 min + 10 min uunissa

Ainekset

1 Varrasleipä
200 g maustamatonta tuorejuustoa
1 dl pestoa
300 g mozzarellaa
4 tomaattia
1 punasipuli
1 dl parmesan-juustoa raasteena
basilikan lehtiä

Ohje

  1. Sekoita tuorejuusto ja pesto. Penslaa varrasleipä seokselle.
  2. Viipaloi juusto, tomaatit ja sipulit. Asettele ne varrasleivän päälle. Ripottele pinnalle basilikan lehtiä ja lopuksi vielä parmesan-juustoraastetta.
  3. Kuumenna uuni 200 c ja kypsennä pizzaa siellä kunnes juusto on hieman ruskistunut, noin 10 minuuttia.

Reseptissä käytetyt tuotteet