fbpx

Kesäinen salaatti MiniRuisSipsi -krutongeilla

100 g Linkosuon Mini Sour Cream ruissipsejä

150-200 g pehmeälehtistä nuorta pinaattia

2 kovaksi keitettyä kananmunaa

½ kesäkurpitsa

½ punasipulia

4 tl pieniksi muruiksi murennettua feta-juustoa

6 rkl vinaigrette kastiketta

  1. Leikkaa kesäkurpitsa ohuiksi lastuiksi kuorimaveitsellä. Pese pinaatti ja poista tarvittaessa kova kara.
  2. Asettele kesäkurpitsat ja pinaatit lautasille niin, että koko lautasen pohja peittyy väljästi.
  3. Kostuta tasaisesti vinaigrette kastikkeella.
  4. Kuori munat, erottele valkuaiset ja keltuaiset. Puserra keltuaiset siivilän lävitse ja hakkaa valkuaiset hienoksi veitsellä.
  5. Sirota päälle oikein hienoksi leikattua punasipulia, valkuaiset, keltuaiset ja pieniksi muruiksi murennettu feta-juusto sekä ruissipsit.

Tämän reseptin suunnitteli Chef Arto Rastas