fbpx

Lämmintä rosmariini-hunajalla glaseerattua briejuustoa ja Väinämöisen Palttoonnappeja

1 kiekko briejuustoa (n. 500 g)

3 rkl hunajaa

1 rkl vettä

1 rkl hienonnettua rosmariinia

1 dl viipaloituja mustia oliiveja

1 dl viipaloituja aurinkokuivattuja tomaatteja

rosmariininoksia

Väinämöisen PalttoonNappeja

  1. Sekoita hunaja ja hienonnetut rosmariinit kuumaan veteen.
  2. Lämmitä uuni 220 c, aseta briejuusto vuokaan  ja sivele se rosmariinihunajalla.
  3. Ripottele juuston päälle oliivit, aurinkokuivatut tomaatit ja muutama rosmariinin oksa.
  4. Laita juusto uuniin ja paista n 10 minuuttia.
  5. Tarjoile heti Väinämöisen PalttoonNappien kanssa.

Tämän reseptin suunnitteli Chef Arto Rastas