fbpx

Ruisnappi nachosalaatti


200 g Rye Sport Sour Cream -ruisnappeja

200 g ruskistettua ja maustettua jauhelihaa

50 g juustoraastetta

½ hienonnettu punasipuli

1 rkl hienonnettua korianteria

Lisäksi: Guacamolea, Salsaa , Sour cream kastiketta

  1. Asettele tuotteita kerroksittain lautaselle ja nauti

Guacamole

2 avokadoa

½ valkosipulinkynttä hienonnettuna

½ lime

1 tomaatti kuutioituna

½ sipuli hienonnnetuna

1 tl tabascoa

suolaa, mustapippuria

korianteria, loraus oliiviöljyä

  1. Leikaa avokadot puoliksi, poista siemen ja irroita liha.
  2. Murskaa liha haarukalla ja lisää limen mehu.
  3. Lisää oliiviiöljy ja hienonnettu valkosipuli.
  4. Lisää loput ainekset ja mausta.

Sour cream

½ dl kermaviiliä

½  dl majoneesia (Hellmans täys)

1 rkl oliiviöljyä

1 tl Dijon sinappia

0,5 dl intiaanisokeria

persiljaa, ruohosipulia

suolaa, mustapippuria

  1. Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Salsa

200 g puolikuivattua aurinkokuivattu tomaatti

½ sipulia

1 valkosipulinkynttä

1 punaista chiliä hienonnettuna

1 limen mehu

0,5 dl oliiviöljyä

suolaa, mustapippuria

  1. Hienonna tomaatit tehosekoittimella. Sekoita kaikki ainekset keskenään

Tämän reseptin suunnitteli Chef Arto Rastas