fbpx

Omenachutney ja cashewpähkinät

1 pss KauraSipsejä (Aito)

3 kpl omena

1 kpl salottisipuli

3 rkl hillomarmeladisokeri

2 rkl valkoviinietikka

suola, kurkuma

2 rkl fariinisokeri

0,5 dl cashewpähkinä

  1. Kuori omena ja pilko pieniksi paloiksi.
  2. Leikkaa sipuli pieneksi ja kuullota sipuleita hetki öljyssä ripauksen kurkumaa kanssa kattilassa.
  3. Lisää omena, hillomarmeladisokeri ja etikka. Anna muhia pienellä lämmöllä n. 15min kunnes omenat ovat pehmeitä. Mausta lopuksi ripauksella suolaa.
  4. Sulata fariinisokeri paistinpannulla miedolla lämmöllä ja laita pähkinät pannulle. Sammuta liesi ja sekoita pähkinöitä kunnes pähkinät ovat saaneet kauniin värin.
  5. Täytä Sipsit omenahillokkeella ja pähkinöillä.

Tämän reseptin suunnitteli Chef Anssi Lahdensivu