Omenachutney ja cashewpähkinät
1 pss KauraSipsejä (Aito)
3 kpl omena
1 kpl salottisipuli
3 rkl hillomarmeladisokeri
2 rkl valkoviinietikka
suola, kurkuma
2 rkl fariinisokeri
0,5 dl cashewpähkinä
- Kuori omena ja pilko pieniksi paloiksi.
- Leikkaa sipuli pieneksi ja kuullota sipuleita hetki öljyssä ripauksen kurkumaa kanssa kattilassa.
- Lisää omena, hillomarmeladisokeri ja etikka. Anna muhia pienellä lämmöllä n. 15min kunnes omenat ovat pehmeitä. Mausta lopuksi ripauksella suolaa.
- Sulata fariinisokeri paistinpannulla miedolla lämmöllä ja laita pähkinät pannulle. Sammuta liesi ja sekoita pähkinöitä kunnes pähkinät ovat saaneet kauniin värin.
- Täytä Sipsit omenahillokkeella ja pähkinöillä.
Tämän reseptin suunnitteli Chef Anssi Lahdensivu
