Ruissipseillä paneroitua kalaa ja kasviksia

Valmistusaika

Työaika: 30 min
Yhteensä: 30 min

Ainekset

4 filettä kuhaa
2 dl murskattuja RuisSipsejä
voita paistamiseen
1 fenkolinippu
naatti porkkanaa
½ kesäkurpitsa
1 dl oliiviöljyä
suolaa, mustapippuria

Ohje

  1. Poista fenkolista kanta ja leikkaa lohkoiksi. Pese porkkanat, poista kesäkurpitsasta pehmeä sisus ja pyörittele kaikki kasvikset oliiviöljyssä. Mausta suolalla sekä pippurilla.
  2. Kuumenna uuni 180 asteiseksi ja laita fenkolit sekä porkkanat ruuanlaittopaperilla vuoratussa uunivuoassa uuniin paahtumaan.
  3. Paahda 15 minuuttia ja lisää kesäkurpitsat. Paahda vielä 10 minuuttia.
  4. Poista kuhafileistä ruodot, mausta suolalla ja pyörittele ne ruissipsi jauheessa.
  5. Paista voin kanssa pannulla rapeaksi.

Reseptissä käytetyt tuotteet