fbpx

Ruissipseillä paneroitua kalaa ja kasviksia

4 filettä kuhaa

2 dl murskattuja RuisSipsejä

voita paistamiseen

suolaa

1 fenkoli

nippu naatti porkkanaa

½ kesäkurpitsa

1 dl oliiviöljyä

suolaa, mustapippuria

  1. Poista fenkolista kanta ja leikkaa lohkoiksi. Pese porkkanat, poista kesäkurpitsasta pehmeä sisus ja pyörittele kaikki kasvikset oliiviöljyssä. Mausta suolalla sekä pippurilla.
  2. Kuumenna uuni 180 asteiseksi ja laita fenkolit sekä porkkanat ruuanlaittopaperilla vuoratussa uunivuoassa uuniin paahtumaan.
  3. Paahda 15 minuuttia ja lisää kesäkurpitsat. Paahda vielä 10 minuuttia.
  4. Poista kuhafileistä ruodot, mausta suolalla ja pyörittele ne ruissipsi jauheessa.
  5. Paista voin kanssa pannulla rapeaksi.

Vinkki!

Voit käyttää maustettuja sipsejä leivittämiseen, jolloin saat aina uudenlaisen makumaailman.

Tämän reseptin suunnitteli Chef Arto Rastas