fbpx

Ruissipsi –jauheliha Enchilada


500 g jauhelihaa

1 hienonnettu sipuli

1 hienonnettu valkosipulinkynsi

225 g tomaattimurskaa

2 rkl Worcestershire kastiketta

1 rkl paprikajauhe

1 rkl oregano

2 rkl chilijauhetta

1tl kuminaa

1 tl mustapippuria

suolaa, mustapippuria

400g juustoraastetta

250 g enchilada kastiketta

1 pss Linkosuon Makea Chili ruissipsejä

ranskankermaa

  1. Ruskista jauheliha ja sipulit ja jäähdytä.
  2. Lisää tomaattimurska sekä mausteet.
  3. Laita uunivuoan pohjalle hieman enchiladakastiketta.
  4. Aseta puolet ruissipseistä vuokaan ja kaada jauhelihamassa niiden päälle.
  5. Aseta loput ruissipsit vuokaan ja loput enchiladakastikeesta niiden päälle.
  6. Lisää lopuksi juustoraaste ja paista 200 c uunissa kunnes pinta on kauniin ruskea.
  7. Tarjoile ranskankerman kanssa

Enchiladakastike

2 rkl öljyä

1 hienonnettu sipuli

1 hienonnettu valkosipulinkynsi

3 rkl jauhoja

½ tl kuminaa

½ tl mustapippuria

4 dl kanalientä

2 rkl jalapenoja

¼  tl kuivattua oreganoa

suolaa

  1. Freesaa sipulit kasarissa, lisää jauhot ja kypsennä pari minuuttia.
  2. Lisää liemi vähän kerrallaan ja sekoita koko ajan.
  3. Lisää loput mausteet ja hauduta 20 minuuttia miedolla lämmöllä.
  4. Soseuta jos haluat.

Tämän reseptin suunnitteli Chef Arto Rastas