fbpx

Suklaatartaletit

20 kpl            ruissipsi tai kaurasipsi

200 g             sulatettua tummaa suklaata

täyte:

4 dl                kermaa

150 g             tummaa suklaata

1.     Valmista täyte. Kiehauta 1 dl kermaa, ota kattila liedeltä ja lisää 150 g suklaata sekaan. Anna suklaan sulaa ja jäähdytä seos.

2.     Vaahdota 3 dl kermaa ja sekoita se nostellen suklaamassan sekaan.

3.     Laita massa pursotinpussiin ja anna asettua jääkaapissa pari tuntia.

4.     Dippaa ruissipsejä sulaneeseen suklaaseen siten, että vain puolet ruissipsistä peittyy suklaasta.

5.     Laita dipatut ruissipsit leivinpaperin päälle ja aseta jääkaappiin kovettumaan.

6.     Pursota suklaatäytettä juuri ennen tarjoilua ruissipsien päälle.

Tämän reseptin suunnitteli Chef Arto Rastas