fbpx

Nachoilla paneroidut kananuggetit ja chipotledippi


Kananuggetit
150 g Rye/OatNachoja
2 dl vehnäjauhoja
suolaa
mustapippuria
1 tl chilijauhetta
1 tl juustokuminaa
1 tl paprikajauhetta
2 kananmunaa
400 g kanan rintafileetä

Chipotledippi
1 dl majoneesia
½ dl ranskankermaa
1 rkl chipotle-kastiketta
½ rkl hunajaa
1 rkl limemehua

1. Murskaa nachot kaulimella muovipussissa ja kaada kulhoon. Kaada vehnäjauhot toiseen kulhoon ja mausta suolalla, mustapippurilla, chilijauheella, juustokuminalla ja paprikajauheella.

2. Riko kananmunat kolmanteen kulhoon, kaada sekaan tilkka vettä ja vispaa rakenne rikki haarukalla.

3. Leikkaa kanan rintafileet noin peukalon paksuisiksi viipaleiksi. Leivitä fileepalat ensin maustetussa vehnäjauhossa, sitten kananmunissa ja lopuksi murskatuissa nachoissa.

4. Paista nuggetit joko 200-asteisessa uunissa 15 minuuttia tai 170-asteisessa rasvakeittimessä, kunnes pinta on kullanruskea ja kananuggetit kelluvat (noin 4−5 minuuttia). Voit kypsentää kananuggetit myös keskilämpöisessä pannussa reilussa öljyssä noin 3 minuuttia per puoli, kunnes pinta on kullanruskea.

5. Sekoita chipotledipin ainekset ja tarjoile kananuggettien kera.