fbpx

Lohitäyte ruisnappeihin

Ruisnappien lohitäyte valmistuu nopeasti ja kätevästi illanistujaisiin, perhejuhliin tai vaikka elokuvaillan snacksiksi. Ruisnapit kannattaa täyttää vasta hieman ennen vieraiden saapumista. Ajan säästämiseksi voit kuitenkin valmistaa lohitäytteen hyvissä ajoin jääkaappiin. Viimeistele ruisnapit tillillä ja sitruunalla.

Ruisnapit lohitäytteellä – Ainekset

  • 1 pss RuisSipsejä (n. 40 kpl)
  • 400 g lämminsavulohta (myös lämminsavusiika käy), ruodottomana ja nahattomana
  • 200 g tuorejuustoa
  • 1/2 punttia tilliä
  • 1 kpl sitruunaa, mehu ja kuori
  • 2 tippaa tabascoa
  • ripaus mustapippuria rouhittuna
  • suolaa maun mukaan

Lohitäytteen valmistus

  1. Laita savukala kulhoon ja sekoita haarukalla niin, että rakenne pehmenee.
  2. Sekoita joukkoon pehmennetty tuorejuusto, hienonnettu tilli, raastettu mustapippurirouhe ja suolaa maun mukaan.
  3. Tarkista maku ja lisää tabascoa, mikäli haluat enemmän potkua täytteeseen.
  4. Lusikoi lohitäyte ruisnappeihin. Koristele tillillä ja sitruunalla.