Täydellinen RyeNachovuoka

1 pss Linkosuo RyeNachoja

400 g naudan paistijauhelihaa

1 pss SantaMaria Taco mausteseos

1 prk (250 g) tomaattisalsa

1 prk (250 g) cheddar-juustokastike

100 g turkkilainen jogurtti

1 kpl keskikokoinen punasipuli, ohuina viipaleina

1 kpl lime, lohkoina

½ punttia tuoretta korianteria hienonnettuna tai miniversoja oman maun mukaan

Valmistus:

  1. Lämmitä uuni 225 C
  2. Ruskista jauheliha ja sekoita joukkoon Taco mausteseos. Jatka ruskistusta vielä hetken niin, että mauste tarttuu kunnolla jauhelihaan
  3. Laita uunipellille/ vuokaan leivinpaperi ja levitä päälle RyeNachot
  4. Levitä nachojen päälle tomaattisalsa, ruskistettu jauheliha ja juustokastike
  5. Lämmitä uunissa 225 C n. 5 min, kunnes pinta saa hieman väriä
  6. Koristele nachot turkkilaisella jogurtilla, punasipulilla, limellä ja korianterilla/versoilla oman maun mukaan
  7. Parhaimmillaan heti nautittuna

P.S. Lisää tulisuutta saat lisäämällä nachojen päälle esimerkiksi jalapenoviipaleita