fbpx

Teriyakilohi -pokekulho (4:lle)

200 g             Rye Sport Sour Cream

400 g             tuoretta lohta kuutioina

1 dl                teriyakikastiketta

2 rkl              paahdettuja seesaminsiemeniä

suolaa

½                   tuore ananas kuutioina

¼                   vesimeloni kuutioina

2                    porkkanaa ohuina lastuina

½                   kurkku ohuina lastuina

2 dl                herneitä

1.     Suolaa lohikuutiot reilusti ja anna maustua 20 minuuttia.

2.     Lisää teriyakikastike ja seesaminsiemenet. Anna maustua toiset 20 minuuttia.

3.     Asettele tuotteet kulhoon ainesosittain ja tarjoile jäljelle jääneen teriyakikastikeen kanssa.

Teriyakikastike

1 dl                sokeria

1 dl                vettä

1 dl                vähäsuolaista soijakastiketta

1.     Mittaa ainekset kattilaan ja keitä miedolla lämmöllä 10 minuuttia.

Tämän reseptin suunnitteli Chef Arto Rastas