fbpx

Toscanan Varraspizza

Linkosuon varrasleipä 1 kpl

Ilmakuivattu kinkku 4 siivua

Buffalo-mozzarella 1 pkt (125 g)

Parmesaani-juusto 30 g, lastuina

Päärynä, tuore, lohkoina 1 kpl

Tomaattimurska 1/3 prk (1 prk=500 g)

Tummaa balsamico-kastiketta

Rucolaa

Valmistusohje:

  1. Levitä tomaattimurska varrasleivälle
  2. Laita tomaattimurskan päälle ilmakuivattu kinkku, parmesaanilastut ja buffalo-mozzarella.
  3. Paahda uunissa +250 C n. 3 min, kunnes saa hieman väriä pintaan.
  4. Lisää pizzan pinnalle päärynälohkot, rucola ja tummaa balsamico-kastiketta raitoina.
  5. Nauti parhaassa seurassa yksin tai ystävien kanssa!

Tämän reseptin suunnitteli Junior MasterChef -kilpailija Topias