fbpx

Gratinoitu tomaattibruchetta

3 tomaattia
½ sipuli
1 valkosipulin kynsi
6-8 basilikan lehteä
oliiviöljyä
suolaa,
rouhittua mustapippuria
1 pss RyeNachoja
1 dl parmesanjuustoa

Valmistusohje:

  1. Halkaise tomaatit, poista siemenet ja leikkaa tomaatin liha pieniksi kuutioiksi.
  2. Suikaloi basilika ja hienonna sipulit.
  3. Sekoita tomaatit, sipulit ja basilika keskenään ja lisää oliiviöljyä niin, että massa vielä pysyy hyvin kasassa. Mausta suolalla ja vastarouhitulla mustapippurilla.
  4. Levitä tomaattimassa RyeNachojen päälle, ripottele pinnalle parmesan-juustoa.
  5. Käytä uunissa sen verran, että juusto gratinoituu pintaan (100 astetta, 10 min)