fbpx

Tuemme syöpätutkimusta osallistumalla Roosa nauha -kampanjaan

KauraSipsi Roosa vadelma pussiVälittäminen ja läheisen auttaminen on tänä päivänä entistä tärkeämpää. Meillä Linkosuolla ne ovat aina olleet vastuullisuuden kanssa osa perusarvojamme. Sen vuoksi olemme mukana tämän vuoden Syöpäsäätiön Roosa nauha -keräyksessä.

Syöpä koskettaa meitä kaikkia jollakin tavalla. Siksi haluamme olla mukana tukemassa Syöpäsäätiön arvokasta työtä syövänvastaisessa tutkimustyössä, joka on auttanut tuhansia naisia selättämään rintasyövän.

Tänä vuonna keräys laajenee koskettamaan kaikkia syöpätutkimuksia. Toiveenamme on, että tulevaisuudessa yksikään suomalainen ei menehtyisi syöpään.

Lue koko tiedote

Lue lisää Roosa nauha -kampanjasta →

 

Uusi maku Roosa nauhan kunniaksi

Missiomme on yhdistää nautiskelu ja itsestään huolehtiminen. Tämä tarkoittaa sitä, että asiakkaamme voivat nauttia tuotteitamme hyvällä omallatunnolla. Vastuulliset ratkaisut jokapäiväisissä valinnoissamme ovat meille ja asiakkaillemme tärkeitä asioita. Tämä teema innosti meitä kehittämään Roosa nauha -aiheisen uuden tuotteen: KauraSipsi Roosa Vadelman.

Roosa Vadelma on väriltään kauniin vaaleanpunainen ja maultaan raikkaan vadelmainen. Lahjoitamme kaikista tänä vuonna myydyistä Roosa Vadelma KauraSipseistä 20 senttiä Syöpäsäätiölle. Tuotteessamme on Roosa nauha -tunnus.

Katso tuotetiedot →

Tehdään yhdessä hyvää!

 

Roosa Bowl

Reseptivinkki:
Roosa Bowl

1 dl jäisiä marjoja (esim. mansikoita ja vadelmia)
250 g maitorahkaa tai luonnonjogurttia
1 banaani murskattuna

Hunajaa makeutukseen

  1. Laita kaikki ainekset kannuun ja surrauta tasaiseksi blenderissä.
  2. Kaada smoothie syvään kulhoon ja murusta pinnalle Roosa Kaurasipsejä. Koristele mintunlehdillä ja kuivatulla vadelmarouheella.