fbpx

RuisLastu- ja RuisSipsituoteperheiden uutuudet!

Marraskuun alussa RuisLastu tuoteperhe kasvoi täyteläisellä juustomaulla ja RuisSipsit pierteällä ranskankerma & yrtit sekä houkuttelevalla punainen pesto tuotemauilla.

RuisLastut löytyvät lähikauppasi sipsi/ popparihyllystä ja RuisSipsit näkkileipähyllystä.

RuisLastut ovat ihanaa rouskuteltavaa sellaisenaan tai dippaillen esim. kurpitsakorianterimousseen:

Kurpitsa-korianterimousse

250 g myskikurpitsaa paahdettuna

¼ punttia tuoretta korianteria

½ tl suolaa

½ tl mustapippurirouhetta

¼ palkoa punaista chiliä

¼ dl sitruunamehua

Kurpitsojen paahtamiseen:

rypsiöljyä, mustapippurirouhetta ja suolaa

Valmistus:
Lämmitä uuni +200 C. Kuori kurpitsa. Poista siemenet ja lohko kurpitsa n. 5×5 cm lohkoiksi. Laita kurpitsalohkot uunipellille. Pirskottele lohkojen päälle rypsiöljyä. Laita lohkojen päälle kevyesti suolaa ja mustapippuria. Paahda uunissa n. 30-40 min. kunnes ovat saaneet kevyen paahtuneen värin ja ovat pehmenneet. Leikkaa chili pitkittäin halki ja poista siemenet. Laita kaikki ainekset tehosekoittimeen sitruunamehua lukuun ottamatta. Laita tehosekoitin käyntiin ja anna käydä hetken täydellä teholla niin, että seos alkaa muodostua tahnaksi. Lisää sitruunamehu koneen vielä käydessä.

Tarjoa Ruislastujen kera ja nauti!

RuisSipsit sopivat mainiosti välipalaksi ja vieraille tarjottavaksi erilaisilla täytteillä täytettynä esim. Hummustäyte.