fbpx

RuisLastut on voittanut Vuoden Napostelusarjan Iltalehden kultainen pippuri kilpailussa!

Ohuet ja rapeat RuisLastut on voittanut Vuoden Naposteltava kilpailun.

Finaalissa oli kustakin sarjasta viisi tuotetta. Finalistit ja voittajat valitsi raati, johon kuuluivat kokki Pekka Terävä, kokki Kari Aihinen, päivittäistavarakaupan toimitusjohtaja Kari Luoto, Marttaliiton pääsihteeri Marianne Heikkilä ja Iltalehden ruokatoimittaja Eeva Paljakka.

Vuoden Naposteltava:

Voittaja on Linkosuon Leipomon RuisLastut.

Perunalastujen hyllyyn jotakin uutta, jota ei ole aikaisemmin ollut. Tuote on yhtä ohut ja rapea kuin perunalastu. Näiden lisäksi siinä on vielä kaikki rukiin hyvät puolet – tuote sisältää 52% täysjyväruista ja siinä on noin puolet vähemmän rasvaa kuin tavanomaisissa perunalastuissa. Ruislastut on hyvä vaihtoehto perunalastujen kuluttajille.

RuisLastut löytyvät lähikauppasi sipisihyllystä.

Tuotemaut ovat: Sour cream & onion, Ranch, Valkosipuli ja uutuus: Juusto.

Katso täältä juhlava kuvakooste kilpailun palkintojen jaosta.