Leipäviikon teemana on tänä vuonna RUIS!

Leipäviikkoa vietetään 11.–17.9. teemalla ”Ruisleipä Suomessa”. Ruisleipää kannattaa juhlia Leipäviikolla, sillä kansallisruokana se sen varmasti ansaitsee. Täysjyväruisleipä sisältää paljon ravintoaineita, joilla on suuri merkitys terveyteen. Leipäviikolla viestitään täysjyväruisleivän tuotannosta pellolta pöytään sekä ruisleivän sisältämistä ravintoaineista ja niiden vaikutuksista ihmiskehoon. Kui-dulla, vitamiineilla ja kivennäisaineilla on vaikutusta kylläisyyteen, vatsan toimintaan ja suoliston terveyteen, tarkkaavaisuuteen ja keskittymiseen, hampaisiin, ihoon, hiuksiin, kynsiin, sydän- ja verenkiertoelimistöön sekä lihaksiin.

Lähde: Leipurilehti 5/2017, ote

  • Leipäviikolla pääsee maistelemaan ruis-snacks tuotteita (RuisSipsejä ja RuisLastuja) kaikissa Linkosuon kahviloissamme.
  • Lisäksi olemme mukana Viljan-päivän tapahtumassa Keskustorilla Tampereella perjantaina 15.9.2017  klo 11-15.  Tervetuloa maistelemaan ja ihastumaan innovatiivisiin ruistuotteisiimme.