fbpx

Ruissipsien valmistajan uusi tuoteperhe laajenee

3.4.2018

Ruissipsien valmistajan uusi tuoteperhe laajenee

Suosittujen Ruissnacksien valmistaja Linkosuon Leipomo Oy lanseeraa uuden tuoteperheen. Huhtikuun alusta kauppojen sipsihyllyihin saapuu ohut ja rapea Oat Chips, joka maultaan ja rakenteeltaan vastaa perunalastuja, mutta on leivottu 100 prosenttisesti kotimaisesta kaurasta. Runsaskuituiset ja perunalastuihin verrattuna vähemmän rasvaa sisältävät Oat Chipsit ovat kokonaan vehnätön vaihtoehto ja sopivat myös herkkävatsaisille.

 

Oat Chipsit saapuvat sipsihyllyihin kahdella eri makuvaihtoehdolla: Sour Cream & Onion, joka on myös vegaaninen ja maidoton sekä Ceasar-maulla. Kumpikin leivotaan 100 prosenttisesti kotimaisesta kaurasta.

Toimitusjohtaja Timo Jänne kertoo Oat Chipsien jatkavan Linkosuon perusfilosofiaa:

”Herkutella voi myös fiksusti ilman, että joutuu tinkimään mausta. Maaliskuussa toimme kauppojen TexMex-hyllyihin ensimmäisen aidosti Suomessa leivotun vaihtoehdon, The Rye Nachon, jota voi käyttää perinteisten nachojen tapaan, silti ne sisältävät 40 prosenttia suomalaisten omaa superfoodia, täysjyväruista. Nyt ohuet ja rapeat Oat Chipsit tuovat uuden kiinnostavan ja terveellisemmän vaihtoehdon sipsihyllyihin, joka kuitenkin haastaa perinteiset perunalastut ennen kaikkea herkullisella maullaan,” Jänne toteaa.

Kaura vauhdittaa vientiä

Uudessa tuoteperheessään Linkosuo otti käyttöön myös uuden pakkausilmeen ja uusitun logon. Viennin näkökulmasta oli mielekästä valita uusille tuotteille myös englanninkieliset nimet:

”Oat Chips on viennin näkökulmasta erittäin lupaava tuote. Terveellinen kaura tunnetaan kansainvälisesti viljoista laajemmin ja paremmin, kuin ruis. Käymme jo keskusteluja Oat Chips -tuotteisiin liittyen eri vientimaidemme asiakasketjujen kanssa. Uskon, että kiinnostusta ja ostohalukkuutta riittää uusille tuotteillemme,” Jänne kertoo.

Tutustu tuotteeseen tästä