fbpx

RuisSipsit juhlivat 10 v synttäreitä!

Ohuet ja rapeat RuisSipsit syntyivät Linkosuon taitavien leipureiden oivalluksena vuonna 2009. Varrasleivän keskustoista oli valmistettu jo vuodesta 1974 mureita Väinämöisen PalttoonNappeja ja myöhemmin ohuita Lemminkäisen kuplia. RuisSipsi oli keksitty, kun nämä ohuet kuplat sahattiin puoliksi, kuivattiin ja maustettiin. Yli 10 vuotta ovat RuisSipsit valloittaneet rukiin ystävät, sekä Suomessa, että maailmalla. RuisSipsit sopivat arkeen ja juhlaan!

Juhlistamme pyöreitä vuosia tuoden Sipsit uusissa näyttävissä pakkauksissa.

Syksyn uutuusmaut

RuisSipsien uutuusmaku Sour Cream & Tillissä maistuu tuttu Sour Cream yhdistettynä tuoreen tillin makuun. Napostele sellaisenaan tai täytä kala- tai katkaraputäytteillä.

KauraSipsien kausimaku on hurmaava Omena- kaneli. Napostele sellaisenaan tai täytä maustetulla rahkalla.

Ruis- ja KauraSipsit löydät lähikauppasi näkkärihyllystä ja loka- marraskuun ajan kauppojen tuote- esittelyistä.

Tutustu tuotteisiin

Katso helpot resepti- ja käyttövinkit

Älä jauha rasvaa

Sipsit leivotaan ja paistetaan uunissa ilman upporasvaa. Ne sisältävät 50 % vähemmän rasvaa! Sipejä voi syödä hyvällä mielellä, syystä tai ilman syytä!