fbpx

Café Linkosuo Ideapark

Café Linkosuo Ideapark tarjoaa elämyksiä suulle ja silmälle. Sisustussuunnittelija Eero Korpelainen assistentteinaan Lempäälän Taitokeskuksen (Nykyinen Tredu, Lempäälän toimipiste) opiskelijat puki tilan paikaksi, missä on hyvä lepuuttaa jalkaa ja mieltä kauppakeskuksen sykkeessä. Verhoilussa viheriöi lehmus, seudun oma puu. Kangastauluihin on painettu muinaisen lempääläyhteisön leppeää tarinaa maaemosta, luonnon kunnioituksesta ja vieraanvaraisuudesta.

Kahvilassamme olevasta Sisustajan käsikirjastosta löydät sisustamisideoita. Siellä on voit viettää aikaa laadukkaiden kotimaisten ja ulkomaisten sisustusalan julkaisujen parissa.

Tarjolla on oman keittiön leipäruoat, paninit, toastit ja kahvileivät.

Salaattibuffetista voit kerätä lempimakujasi, tarjolla myös päivän lämmin vaihtoehto. Keittolounaana on lohikeitto maanantaista lauantaihin.

Valikoimassa kahvit, erikoiskahvit, muut juomat ja jäätelöt. Myös lasten juomatarpeet huomioitu.

Tilaustuotteet

Meiltä voit tilata herkut myös kätevästi mukaan! Tutustu tilaustuotehinnastoon ja nouda tilauksesi Linkosuon lounasravintolasta. Tuotteet voit tilata sähköpostilla, puhelimitse tai henkilökohtaisesti. Kuljetusta vaativissa juhlatilauksissa otathan yhteyttä Linkosuon Juhlapalveluihin: juhlapalvelut@linkosuo.fi

Juhlat tulossa?

Kun on aika juhlia yhdessä ystävien, perheen tai vaikkapa yhteistyökumppaneiden kesken, käänny Linkosuon juhlapalveluiden puoleen. Kerro meille toiveistasi, budjetista ja teemasta, niin suunnitellaan yhdessä juuri sinulle sopiva kokonaisuus – tiloja ja tarjoiluja myöten!