fbpx

Café Linkosuo Kauppakeskus Elo

Café Linkosuo Kauppakeskus Elon keskeinen sijainti tarjoaa modernin ja tasokkaan kohtaamis- ja levähdyspaikan liikekeskuksen asiakkaille ja siellä työskenteleville. Perinteisten kahvila-ravintolatuotteiden ohella tarjolla on laaja valikoima erikoiskahveja, erilaisia leipä- ja keittoaterioita, jäätelömakumaailma sekä Linkosuon leipomon herkullisia leivonnaisia.

Kahvilan sisustuksessa on jäljitelmä Ylöjärven kaukaista historiaa kahvilakaiteiden rautakauden aikaisilla kasviornamentiikkakaiverruksilla.

Tilaustuotteet

Meiltä voit tilata herkut myös kätevästi mukaan! Tutustu tilaustuotehinnastoon ja nouda tilauksesi Linkosuon lounasravintolasta. Tuotteet voit tilata sähköpostilla, puhelimitse tai henkilökohtaisesti. Kuljetusta vaativissa juhlatilauksissa otathan yhteyttä Linkosuon Juhlapalveluihin: juhlapalvelut@linkosuo.fi

Juhlat tulossa?

Kun on aika juhlia yhdessä ystävien, perheen tai vaikkapa yhteistyökumppaneiden kesken, käänny Linkosuon juhlapalveluiden puoleen. Kerro meille toiveistasi, budjetista ja teemasta, niin suunnitellaan yhdessä juuri sinulle sopiva kokonaisuus – tiloja ja tarjoiluja myöten!