fbpx

Café Siilinkari

Avaamme uudistetun kahvilan tiistaina 23.2, Tervetuloa!

Café Siilinkari on Tampereen Hämeenkadulla sijaitseva bistrotyylinen kahvila, joka on ollut toiminnassa aina vuodesta 1960 asti. Kahvilaan liittyy paljon muistoja – tuotteita, uutuuksia, kavereita, kanta-asiakkaita, työntekijöitä, treffejä, romansseja… Siilinkari on tarjonnut otolliset puitteet elämyksille jo useammalle sukupolvelle. Siilinkarissa pääset nauttimaan mm. aamiaisesta, brunssista, lounaasta sekä Linkosuon herkullisista kakuista ja muista kahvilatuotteista.

Kahvilassamme on maksuton Wi-Fi asiakkaidemme käytössä.

Pysähdy meille nauttimaan ja viettämään herkullinen hetki joko yksin tai porukassa. Kahvilassamme on tilava sisäterassi, jossa on hyvin tilaa lastenvaunuille.

Aamiainen

Aamiainen on tarjolla arkisin klo 7.30-10 sekä viikonloppuisin la ja su klo 8-10.

Aamiaisen hinta on 9,90e , lapset 3-11v 5e , alle 3v 1e/per ikävuosi.

Tutustu aamiaisen sisältöön

Brunssi

Täysin uudistettu brunssimme on tarjolla viikonloppuisin klo 11-15.

Brunssin hinta on 22,90 €, lapset 3-11v 11e, alle 3v 1e/per ikävuosi.

Brunssilla on tarjolla erilaisia salaatteja, bratwurstia & hapankaalia, Linkosuon RuisLastuja vaihtuvilla täytteillä, juustovalikoima, hedelmiä, jogurttia & Siilinkarin omaa granolaa ja jälkiruuaksi Linkosuon kakuista koottu kakkuvalikoima. Brunssin kruunaa omalla reseptillämme valmistetty pärämäts, joka on saatavilla myös vegaanisena.

Brunssimenu

Suosittelemme pöytävarausta brunssille.
Varaa pöytä brunssille

Take Away luukku

Remontin myötä meille valmistui täysin uusi take away luukku, josta saat nopeasti matkaan aamukahvin tai esimerkiksi päivän eväät. Luukun hinnasto eroaa hieman sisähinnostasta. Luukulta saat mukaan myös esimerkiksi Pärämätsin, paninin tai uudet bagelimme.

Tervetuloa herkuttelemaan!

Tilaustuotteet

Meiltä voit tilata herkut myös kätevästi mukaan! Tutustu tilaustuotehinnastoon ja nouda tilauksesi Linkosuon lounasravintolasta. Tuotteet voit tilata sähköpostilla, puhelimitse tai henkilökohtaisesti. Kuljetusta vaativissa juhlatilauksissa otathan yhteyttä Linkosuon Juhlapalveluihin: juhlapalvelut@linkosuo.fi

Juhlat tulossa?

Kun on aika juhlia yhdessä ystävien, perheen tai vaikkapa yhteistyökumppaneiden kesken, käänny Linkosuon juhlapalveluiden puoleen. Kerro meille toiveistasi, budjetista ja teemasta, niin suunnitellaan yhdessä juuri sinulle sopiva kokonaisuus – tiloja ja tarjoiluja myöten!