fbpx

Kaupinpuisto

Linkosuon Ravintola Kaupinpuisto sijaitsee luonnon helmassa Tampereen Kaupin kaupunginosassa UKK-instituutin yhteydessä, vain 10 minuutin ajomatkan päässä keskustasta. Kaupinpuisto tarjoaa erinomaiset puitteet jopa 150 henkilön häille ja perhejuhlille sekä erilaisille edustustilaisuuksille. Myös UKK-instituutilla järjestettävien kokouspäivien ruokatarjoilut hoituvat helposti yhteistyössä Ravintola Kaupinpuiston henkilökunnan kanssa. Anniskeluoikeudet täydentävät Kaupinpuiston palvelutarjontaa.

 

Ravintola Kaupinpuiston saunamenu

Tutustu juhlatarjoiluihin

 

Tilaustuotteet

Meiltä voit tilata herkut myös kätevästi mukaan! Tutustu tilaustuotehinnastoon ja nouda tilauksesi Linkosuon lounasravintolasta. Tuotteet voit tilata sähköpostilla, puhelimitse tai henkilökohtaisesti. Kuljetusta vaativissa juhlatilauksissa otathan yhteyttä Linkosuon Juhlapalveluihin: juhlapalvelut@linkosuo.fi

Juhlat tulossa?

Kun on aika juhlia yhdessä ystävien, perheen tai vaikkapa yhteistyökumppaneiden kesken, käänny Linkosuon juhlapalveluiden puoleen. Kerro meille toiveistasi, budjetista ja teemasta, niin suunnitellaan yhdessä juuri sinulle sopiva kokonaisuus – tiloja ja tarjoiluja myöten!