fbpx

Kauppahallin kahvila

Kauppahallin kahvila – maailman tamperelaisin kahvila

Yli satavuotiaasta Tampereen Kauppahallista löydät Linkosuon kahvilan. Keväällä 1971 avattu kahvila toimi alusta lähtien leppoisalla tyylillä tarjoillen erilaisia kahveja, leivonnaisia sekä maittavia piirakoita.

Nykyään rennossa ja leppoisassa tapaamispaikassa tarjoillaan runsasta valikoimaa Linkosuon herkkuja.

Aamuisin 9-11 voit nauttia aamiaistarjouksen: 2 tuotetta 8,50 €, 3 tuotetta 11,50 €, sisältäen kahvin. Valittavanasi kaikki vitriinin tuotteet.

Valikoimassamme on myös maukas lounas. Maanantaista lauantaihin on tarjolla kermaista lohikeittoa, 7,60 €. Päivittäin vaihtuva salaattiannos 7,90 €. Panini ja toast-annokset, salaatilla tai ilman. Erikoiskahvit aamiaisten ja lounaan ostajille hintaan 2,90 €.

Tervetuloa nauttimaan Kauppahallin perinteitä kunnioittavasta ilmapiiristä, kahvilamme sijaitsee keskikäytävällä, Hallituskadun päässä.

Tilaustuotteet

Meiltä voit tilata herkut myös kätevästi mukaan! Tutustu tilaustuotehinnastoon ja nouda tilauksesi Linkosuon lounasravintolasta. Tuotteet voit tilata sähköpostilla, puhelimitse tai henkilökohtaisesti. Kuljetusta vaativissa juhlatilauksissa otathan yhteyttä Linkosuon Juhlapalveluihin: juhlapalvelut@linkosuo.fi

Juhlat tulossa?

Kun on aika juhlia yhdessä ystävien, perheen tai vaikkapa yhteistyökumppaneiden kesken, käänny Linkosuon juhlapalveluiden puoleen. Kerro meille toiveistasi, budjetista ja teemasta, niin suunnitellaan yhdessä juuri sinulle sopiva kokonaisuus – tiloja ja tarjoiluja myöten!