fbpx

Kauppahallin kahvila

Kauppahallin Kahvila on uusiutunut. Kauppahallin ”keskikongilla” jo keväästä 1971 toiminut, alunperin arkkitehti Reijo Ojasen suunnittelema Kauppahallin Kahvila (silloin Cafe de Halle) on saanut uuden ilmeen ja uutta tarjontaa.Remontissa ollut kahvila on avattu uudelleen. Uuden tuotetarjonnan ohella suunnittelutyössä pyrittiin uudistamaan myös ”palvelua, tuoreutta ja tuoksua”, mutta perinteitä ja toki suojelullisia kohteita kunnioittaen.

Tamperelaisin kahvila, jossa poiketa passaa, virkistää voi mieltä ja vatsaa… Leppoisa tapaamispaikka. Runsas  valikoima oman keittiön täytettyjä leipiä ja konditoriamme kakkuja.

Maanantaista lauantaihin tarjolla on kermainen lohikeitto 6,90 ja vihersalaatilla 8,90 sekä

maanantaista perjantaihin päivittäin vaihtuva annossalaatti 7,90

Aamiaisbuffet

Lauantaisin klo 8–11
Kokoa mieleisesi annos päivän valikoimasta 10,90 €

Aitoja makuja kunnioittaen. Omasta keittiöstä mm. munakasrullaa ja smoothieta. Herkkuveräjän leikkeleitä.

Erikoiskahvit buffetaamiaisen ostajalle 2,90 €

Tilaustuotteet

Meiltä voit tilata herkut myös kätevästi mukaan! Tutustu tilaustuotehinnastoon ja nouda tilauksesi Linkosuon lounasravintolasta. Tuotteet voit tilata sähköpostilla, puhelimitse tai henkilökohtaisesti. Kuljetusta vaativissa juhlatilauksissa otathan yhteyttä Linkosuon Juhlapalveluihin: juhlapalvelut@linkosuo.fi

Juhlat tulossa?

Kun on aika juhlia yhdessä ystävien, perheen tai vaikkapa yhteistyökumppaneiden kesken, käänny Linkosuon juhlapalveluiden puoleen. Kerro meille toiveistasi, budjetista ja teemasta, niin suunnitellaan yhdessä juuri sinulle sopiva kokonaisuus – tiloja ja tarjoiluja myöten!