fbpx

MIN Asemakeskus

Tervetuloa uusimpaan ravintolaamme Technopoliksen vastavalmistuneeseen MIN Asemakeskukseen

Hyvät asiakkaamme, Linkosuon Kahvila Oy sulkee kaikki toimipisteet vallitsevan koronaepidemian vuoksi.

Työntekijöidemme ja asiakkaidemme terveyden suojelemiseksi kahvilat ja ravintolat suljetaan 27.3.2020 alkaen.

Kahvilamme ja ravintolamme pysyvät suljettuina toistaiseksi.

Pitokeittiömme ja Konditoriamme jatkavat toimintaansa normaalisti ja toimitamme edelleen tuotteitamme tilauksesta.

Olethan yhteydessä Myyntipalvelu p. 040 7135 768  tai juhlapalvelut@linkosuo.fi

 

Mikäli kaipaat lisätietoja tai yhteydenottoa, olethan yhteydessä mervi.hietaniemi@linkosuo.fi tai kati.ehrola@linkosuo.fi

 

Pahoittelemme tilannetta ja tiedotamme kun tilanne muuttuu.

Nähdään pian!

 

Asemakeskuksen ravintolamme sijaitsee kätevästi vain kiven­heiton päässä Tampereen rautatie­asemalta. Voit nauttia hotellimaisesti sisustetussa miljöössä vaikkapa Bakery-kahvilan ja viini­baarin antimia sekä päivittäin vaihtuvan Min Chéf -annoksen. Lounas­linjastosta löydät maukkaan koti­ruokamme lisäksi myös kevyen herkulliset Veke-uutuutemme.

Ravintolapalvelut

Kokouksia ja juhlia, myös erilaisia ilta- ja yksityis­tilaisuuksia, voit järjestää Technopolis Asema­keskuksen 135-paikkaisessa MIN-ravintolassa. Ravintolamme palvelee arkisin aamusta ilta­päivään, joten voit käydä asiakas­neuvotteluja vaikkapa aamiaisen merkeissä. Toimitamme kahvituksia myös yrityksesi tiloihin.

Tilat ja menut

Technopoliksen kokoustiloissa voit järjestää perhejuhlia, yritystilaisuuksia ja muita tapahtumia myös arkisin normaalien aukioloaikojen ulkopuolella sekä viikonloppuisin. Jos haluat nostaa tilaisuutesi tason seuraaviin sfääreihin, varaa 9. kerroksen VIP-sauna­tilamme, josta avautuvat hulppeat näkymät yli kaupungin kattojen. Osallistujien viihtymisen takaavat tilaisuuksiin varta vasten suunnitellut menut, kuten saunamenu ja perhejuhlamenu.

Menut

Saunamenut
Perhejuhlamenut

Varaa Technopoliksen kokoustilat!

Mikä on MIN?

MIN on minun ravintolani, jossa kokki toteuttaa minun toiveitani. Skandinaavisen tyylikkäässä ravintolassa työskentelee intohimoinen ja työstään ylpeä kokki, joka valmistaa sesongin raaka-aineista juuri minulle suunniteltuja maku­elämyksiä. Jokainen annos valmistetaan suurella sydämellä ja vankalla osaamisella. Keittiössä kuunnellaan toiveitani, luetaan ajatuksiani ja yllätetään minut. Kokki etsii jatkuvasti uusia makuja, mutta varjelee tiukasti parhaita perinnereseptejään.

MIN-ravintolassa minusta pidetään aidosti huolta.

Ruokailusopimus

Kun yrityksesi haluaa asioida ravintolassa laskutus­asiakkaana, voit tehdä kanssamme sopimuksen lounas­ruokailusta. Lisä­tietoja saat ravintola­päälliköltä sähkö­postitse (asemakeskus@linkosuo.fi) tai puhelimitse (020 770 2470).

PS. Olethan meihin yhteydessä, kun haluat järjestää pikku­joulut tai mitkä tahansa muut juhlat. Meillä on pitkä historia hauskojen juhlien järjestämisestä.

Lounaslistat viikoille 14 ja 15

  • Ma 30.03.
  • Ti 31.03.
  • Ke 01.04.
  • To 02.04.
  • Pe 03.04.
  • Ma 06.04.
  • Ti 07.04.
  • Ke 08.04.
  • To 09.04.
  • Pe 10.04.

Tilaustuotteet

Meiltä voit tilata herkut myös kätevästi mukaan! Tutustu tilaustuotehinnastoon ja nouda tilauksesi Linkosuon lounasravintolasta. Tuotteet voit tilata sähköpostilla, puhelimitse tai henkilökohtaisesti. Kuljetusta vaativissa juhlatilauksissa otathan yhteyttä Linkosuon Juhlapalveluihin: juhlapalvelut@linkosuo.fi

Juhlat tulossa?

Kun on aika juhlia yhdessä ystävien, perheen tai vaikkapa yhteistyökumppaneiden kesken, käänny Linkosuon juhlapalveluiden puoleen. Kerro meille toiveistasi, budjetista ja teemasta, niin suunnitellaan yhdessä juuri sinulle sopiva kokonaisuus – tiloja ja tarjoiluja myöten!