fbpx

Uudet RyeNachot tuovat ruista TexMex-hyllyyn!

TexMex-hyllyn ensimmäinen suomessa leivottu vaihtoehto The Rye Nacho valloittaa maaliskuussa kaupat. The Rye Nachot ovat maultaan ja rakenteeltaan kuin perinteisiä nachoja, mutta ne sisältävät aidon Masa Harina -maissin lisäksi 40 prosenttia täysjyväruista.

Linkosuon Leipomo Oy:n toimitusjohtaja Timo Jänne kertoo yrityksen uuden tuoteperheen perusajatuksena olevan ruuasta nauttimisen ja itsestään huolehtimisen yhdistäminen:

”Lähtökohtana on aina, että tuotteemme maistuvat hyviltä. Ruuasta nauttimisen voi kuitenkin tehdä myös fiksusti ja itsestään huolehtien. Uutuustuotteemme The Rye Nacho on tästä hyvä esimerkki. Se maistuu herkulliselta ja sitä voi käyttää perinteisten nachojen tapaan. Kuitenkin se sisältää 40 prosenttia suomalaisten omaa superfoodia, täysjyväruista,” Jänne toteaa.

FinTexMexiä pöytään

The Rye Nachon myötä kauppojen TexMex-tuoteryhmä saa ensimmäisen aidosti suomalaisen vaihtoehdon. Tuote toimii rakenteensa ja makunsa puolesta hyvin niin dippailtavana, kuin TexMex- ruoanlaitossa. The Rye Nachoja saa maaliskuun alusta kaupoista sekä merisuolalla että juustolla maustettuna. Linkosuon uutuustuotteet löytyvät kauppojen TexMex-hyllystä.

Tutustu tuotteisiin ja parhaisiin resepteihimme!