fbpx

Varrasleipä 60v

Kotona aina mureaa ja tuoreenrapeaa Ruisleipää!

Vain harvojen leipurimestarien hyppysissä piilee tietotaito, kuinka murea Varrasleipä leivotaan. Linkosuon Varrasleivän suuren suosion takana on aidon hapanjuuren ja kotimaisen rukiin antama luonnollinen maku ja rapeus. Jo 60 vuotta Varrasleipä on valloittanut suomalaisten sydämiä.

Varrasleivästä saat helposti arjessa valmistettua muutakin kuin voileipää. Tekipä sitten mielesi lämppäriä tai vaikka pizzaa!

Varrasleipä on säilöntäaineeton, ja se säilyy huomattavasti pidempään kuin tuoreleipä. Voimme siis sanoa hyvästit leipähävikille! Tämän vuoksi sinulla on aina kotona mureaa ja tuoreenrapeaa ruisleipää. Varrasleipä on myös oiva herkku mökillä tai retkellä!

 

Varrasleivästä siistin rapeisiin Sipseihin!          

Vuonna 1936 perustettu Linkosuon Leipomo on kulkenut pitkän taipaleen suomalaisten ruokahetkissä.

Varrasleipien leivonnassa syntyviä hukkapaloja eli reikäleivän keskustoja Linkosuolla ymmärrettiin hyödyntää jo vuonna 1974. Ensin niistä valmistettiin mureita Väinämöisen PalttoonNappeja ja myöhemmin vielä ohuita Lemminkäisen kuplia. RuisSipsi oli keksitty, kun nämä ohuet kuplat sahattiin puoliksi, kuivattiin ja maustettiin. Yli 10-vuotta RuisSipsit ovat valloittaneet rukiin ystävät sekä Suomessa että maailmalla.

Linkosuolla on aina leivottu vain parhaista raaka-aineista, kuten suomalaisesta rukiista ja kaurasta. Leipomon perustajan Aarne Oskarin motto ”laadusta ei lipsuta” on aina ollut napakka ohje kaikessa toiminnassamme. Linkosuon tuotteita voi syödä hyvällä mielellä, syystä tai ilman syytä.