fbpx

Uutuus Maku Varrasleipä -perheeseen!

Linkosuo Varrasleipien suuren suosion takana on aidon hapanjuuren ja rukiin luonnollinen maku ja rapeus. Ne leivotaan kotimaisista viljoista perheleipomossa Kangasalla.

Nyt kesän odotettuna uutuutena Maltainen Saaristolais Varrasleipä!

Saaristolais Varrasleivän leivonnassa käytetyt ruis- ja ohramallas tuovat maukkaan maltaisen maun. Tämä kuiturikas leipä sisältää 70% hyvää täysjyväviljaa! Sipaise voita päälle tai loihdi maukas Saaristolais pizza.

Lisätietoja tuotteesta.

Varrasleivän käyttövinkit.

Varrasleivästä siistin rapeisiin Sipseihin!          

Vuonna 1936 perustettu Linkosuon Leipomo on kulkenut pitkän taipaleen suomalaisten ruokahetkissä.

Varrasleipien leivonnassa syntyviä hukkapaloja eli reikäleivän keskustoja Linkosuolla ymmärrettiin hyödyntää jo vuonna 1974. Ensin niistä valmistettiin mureita Väinämöisen PalttoonNappeja ja myöhemmin vielä ohuita Lemminkäisen kuplia. RuisSipsi oli keksitty, kun nämä ohuet kuplat sahattiin puoliksi, kuivattiin ja maustettiin. Yli 10-vuotta RuisSipsit ovat valloittaneet rukiin ystävät sekä Suomessa että maailmalla.

Linkosuolla on aina leivottu vain parhaista raaka-aineista, kuten suomalaisesta rukiista ja kaurasta. Leipomon perustajan Aarne Oskarin motto ”laadusta ei lipsuta” on aina ollut napakka ohje kaikessa toiminnassamme. Linkosuon tuotteita voi syödä hyvällä mielellä, syystä tai ilman syytä.