fbpx

Yli 80 vuotta

Rohkeutta ja hyvää makua

Pitkänlinjan perheyrityksen maut tunnetaan niin kotimaassa kuin ulkomailla.

Linkosuon yritys

Jatkamme tarinaa, jonka Aarne ja Elsa Linkosuo aloittivat perustaessaan leipomo-myymälän Tampereen Rautatienkadun Emmauksen-taloon vuonna 1936. Nyt Linkosuon 14 lounasravintolaa ja kahvilaa palvelevat koko Pirkanmaan alueella tarjoten maistuvia salaatteja, kotiruokalounaita – ja tietysti oman leipomon suolaisia ja makeita herkkuja! Erityisen tunnettuja olemme maukkaasta kuivaleivästämme.

Linkosuon kokenut juhlapalvelu auttaa kaikenkokoisten juhlien ja tilaisuuksien järjestämisessä. Kondiittorimestarimme ja pitopalvelukokkimme loihtivat unohtumattomia makuelämyksiä aina häistä yritystilaisuuksiin asti. Myös tunnelmalliset juhlatilat hoituvat meidän kauttamme. Kaiken tämän lisäksi toimitamme yrityksille automaatiopalveluita, joihin kuuluvat mm. juoma-, välipala- ja kahviautomaatit.

Olemme yli 80-vuotias perheyritys, joka uskoo laatuun, ahkeruuteen ja rohkeuteen. Meidät tunnetaan leipomoteollisuuden edelläkävijänä, ja haluamme jatkaa innovatiivisena yrityksenä myös tulevaisuudessa. Kotimaan toiminnan lisäksi tuotteitamme viedään menestyksekkäästi useisiin maihin, kuten Baltiaan, Pohjoismaihin, Eurooppaan sekä Kiinaan.

 

Linkosuo Oy

liikevaihto 1,4 M€
henkilökunta 5
hallitus: Pekka Tammela (puh.joht.), Timo Jänne, Jarmo Linkosuo, Pirkko Linkosuo, Heikki Jänne ja Sanna Nieminen.

Linkosuon Leipomo Oy

liikevaihto 13 M€
henkilökunta 85
toimitusjohtaja Timo Jänne
omistus: Linkosuo Oy 100 %

Linkosuon Kahvila Oy

liikevaihto 9,1 M€
henkilökunta 90
toimitusjohtaja Kati Ehrola
omistus: Linkosuo Oy 100 %