Laatua joka suupalassa

Haluamme tehdä asiat hyvin ja huolella – se on osa makuelämystä.

Laatu

Linkosuon leipomo on jo vuosikymmenien ajan panostanut tuotteiden ja tuotannon laatuun. Vastuulliset valinnat ja korkea laatu ovat osaamisemme todistus sekä kuluttajille että kaupalle.

Laatujärjestelmä takaa korkeatasoiset leipomotuotteet

Laatujärjestelmämme avulla hallitsemme elintarviketurvallisuutta ja kehittää suunnitelmallisesti koko yrityksen toimintaa. Vuonna 2007 Linkosuolle myönnettiin ensimmäisenä yleisleipomona ISO 22000-standaridiin perustuva laatusertifikaatti ja 2014 vaativa FSSC 22000-sertifikaatti. FSSC 22000 on ISO 22000-standardista laajennettu järjestelmä ja kattaa entistä paremmin asiakasvaatimukset Suomessa ja vientimarkkinoilla.

Järjestelmän vaatimusten mukaisesti tunnistamme tuotannon riskit ennakolta ja poikkeamien sattuessa voimme toimia entistä nopeammin ja tehokkaammin. Laatujärjestelmän toimivuus arvioidaan kolmannen osapuolen auditoinneilla vuosittain. Linkosuon järjestelmän auditoinnit suorittaa Bureau Veritas Certification.

Laatusertifikaattimme >

Oiva-raportti kertoo toiminnasta kuluttajalle

Oiva-raportti on elintarvikehuoneistojen viranomaistarkastuksista saatava, julkistettava asiakirja. Se kertoo kuluttajalle tarkastuksen aikana tehdyistä havainnoista, kuten yrityksen hygieenisestä tasosta ja tuotteiden turvallisuudesta. Asteikko koostuu hymynaamoista – Mitä leveämpi hymy, sitä paremmin elintarviketurvallisuusasiat yrityksessä ovat.

Oiva-raportit >